Bestilling på nett

Bestill time hos oss. Du vil snart motta en bekreftelse på e-post.

Din tittel

Klikk her for å begynne å skrive. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Klikk her for å begynne å skrive. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.

Klikk her for å begynne å skrive. Magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.

WASH 

Rensing er elementært både morgen og kveld for å bekjempe urenheter, og for å gjenopplive en gusten hudfarge, for å unngå tegn på for tidlig aldring og ikke minst for å forberede huden for etterfølgende behandling. 

En nøye utvalgt kombinasjon av hudvennlige emulgatorer og aktive vaskekomponenter i samspill med botaniske og aktive ingredienser renser huden skånsomt men samtidig veldig effektivt. Den vasker bort rester av hudceller og sminke, gir fuktighet og forbedrer hudens struktur.

WASH produktserie

MILD CLEANSING MILK

200 ml flaske

Fjerner make-up, urenheter og daglig rester raskt, effektivt og grundig. Etterlater huden frisk og behagelig. 

For normal, tørr og sensitiv hud.

LILY HYDRA CLEANING MILK

200 ml flaske

Renser huden dypt, men forsiktig, uten å tørke den ut. Beriket med energigivende og mykgjørende ingredienser (Hvit Waterlily & Witch Hazel Extract) pluss naturlige oljer (mandelolje) og planteekstrakter. Eliminerer make-up og overflateurenheter samtidig som den beskytter hudens naturlige balanse. Etterlater huden ren, oppfrisket og forfrisket

DEEP GEL

50 ml flaske

Klargjør, foredler porene og matter huden. Tea Treeolje gjør at forurensning ikke spres og normaliserer sebum. Kan brukes som rens for å behandle uren hud. For uren, fet og kombinert hud

CLEANSING GEL

200 ml flaske

Forfriskende lett-skummende gel til dyp rens av porene, fjerner make-up, rester og urenheter samtidig som den gir fuktighet og gjenoppretter hudens naturlige balanse. Panthenol og Witch Hazel Extract har også anti- inflammatorisk og beroligende egenskaper. For alle hudtyper.

SOFT DEEP CLEANSING BUTTER

Lett rengjøringsbutter og sminkefjerner (også for følsomt øyeområde) med verdifulle oljer.

 Spesielt formulert for sensitiv og irritert hud

FORDELER: 

● Rik grunnpleie mens du hydrerer og tar vare på tørr, stresset og sensitiv hud (Aloe Vera, Søt mandelolje, Castorfrøolje, Cupuacu Seed Butter) 

● Rik på fettsyrer og vitamin E, som forhindrer betennelse og kløe (Castor Seed Oil, Cupuacu Seed Butter, Tocopherol). 

● Fuktighetsegenskaper sikrer langvarig fuktighet (Aloe Vera, Cupuacu Seed Butter) 

● Heler og omstrukturerer huden samtidig som det gir lindring fra rødhet og irritasjon (Aloe Vera, Cupuacu Seed Butter)

HUDTYPE: Alle hudtyper, spesielt følsom og sensitiv hud

HOVEDSTOFFER: ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OLJE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEDOLJE, THEOBROMA GRANDIFLORUM (CUPUACU) SEEDBUTTER, TOCOPHEROL, ASCORBYLPALMITAT, ASKORSYRE

STØRRELSER: Retail: 60g Tube : 120g

HUDTYPE:

All hudtyper, spesielt sensitive og sensitizert hud


Matt Pore Cleanser

Klargjørende rensegel for uren, fet og kombinert hud.

Den lett skummende gelen fjerner urenheter, overflødig talg og sminke fra huden dypt inn i porene uten å skape ubalanse . Hhar en antiinflammatorisk og beroligende effekt. Kombinasjonen av milde polyhydroksysyrer og melkesyre har en skånsom keratolytisk effekt. For en merkbart ren, frisk og matt hudfølelse.

Applikasjon:

Masser forsiktig inn på huden med fuktede hender morgen og kveld. Unngå øyeområdet. Skyll deretter grundig med vann og revitaliser huden med en tonic.

Aktive ingredienser:

KOKAMIDOPROPYL BETAINE/KOKOSBETAIN

Et naturlig overflateaktivt sukker som er hentet fra sukkerroer og er spesielt hudvennlig med en pH-verdi på 5-6. Til tross for sin mildhet har den gode skummende og rensende egenskaper. Den inngår derfor også i rengjøringsprodukter for sensitiv hud, har en lett antibakteriell effekt og reduserer irritasjonspotensialet til andre overflateaktive stoffer.

SITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANSJE) BLOMSTERVANN

Det delikat duftende nerolihydrolatet oppnås fra destillasjonen av de delikate, hvite appelsinblomstene. Den er ideell for bruk på sensitiv, betent hud, akne eller hudirritasjoner. Den har en beroligende, kjølende, avsvellende, bakteriedrepende effekt.

GLUCONOLACTONE

Glukonolakton er en av PHA-ene (polyhydroksysyrene) og er en av de mildeste syrene som kan brukes til hudpleie. Det forekommer også som en naturlig komponent i huden og tolereres derfor spesielt godt. Glukonolakton fjerner overflødige hudceller, løser opp komedoner (hudormer), lindrer huden og styrker den naturlige barrierefunksjonen/beskyttende barrieren.

INGREDIENSER

Aqua [Vann], Citrus Aurantium Amara [Bitter Orange] Blomstervann, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Chondrus Crispus [Carrageenan] Extract, Maris Sal [havsalt], Panthenol, Sodium Pca , melkesyre, glukonolakton, laktobionsyre, allantoin, mel [honning] ekstrakt, sitronsyre, kaprylylglykol, xantangummi, parfyme [duft], natriumsitrat, kaprylhydroksamsyre, linalool, sorbinsyre, natriumbenzoat, kalsiumglukonat