WASH 

Rensing er elementært både morgen og kveld for å bekjempe urenheter, og for å gjenopplive en gusten hudfarge, for å unngå tegn på for tidlig aldring og ikke minst for å forberede huden for etterfølgende behandling. 

En nøye utvalgt kombinasjon av hudvennlige emulgatorer og aktive vaskekomponenter i samspill med botaniske og aktive ingredienser renser huden skånsomt men samtidig veldig effektivt. Den vasker bort rester av hudceller og sminke, gir fuktighet og forbedrer hudens struktur.

MILD CLEANSING MILK

200 ml flaske

Fjerner make-up, urenheter og daglig rester raskt, effektivt og grundig. Etterlater huden frisk og behagelig. 

For normal, tørr og sensitiv hud.

LILY HYDRA CLEANING MILK

200 ml flaske

Renser huden dypt, men forsiktig, uten å tørke den ut. Beriket med energigivende og mykgjørende ingredienser (Hvit Waterlily & Witch Hazel Extract) pluss naturlige oljer (mandelolje) og planteekstrakter. Eliminerer make-up og overflateurenheter samtidig som den beskytter hudens naturlige balanse. Etterlater huden ren, oppfrisket og forfrisket

DEEP GEL

50 ml flaske

Klargjør, foredler porene og matter huden. Tea Treeolje gjør at forurensning ikke spres og normaliserer sebum. Kan brukes som rens for å behandle uren hud. For uren, fet og kombinert hud

CLEANSING GEL

200 ml flaske

Forfriskende lett-skummende gel til dyp rens av porene, fjerner make-up, rester og urenheter samtidig som den gir fuktighet og gjenoppretter hudens naturlige balanse. Panthenol og Witch Hazel Extract har også anti- inflammatorisk og beroligende egenskaper. For alle hudtyper.