Peel

PEEL

PEEL representerer forsiktig rensing og fjerning av døde hudceller som har dannet seg på hudens overflate. Fjerning av de øvre cellene tillater ingrediensene å trenge lettere og dypere inn i huden. Dette stimulerer dannelse av nye celler og kollagen samtidig som hudens fuktighet bevares.

ULTIMATE 2

Effektiv enzym gel peel med naturlig argan pulver

Mild gelepeeling som renser huden fra urenheter og keratiniserte celler. Enzymene (Bacillus Enzym) hjelper å fjerne døde hudceller, noe som gjør huden mer mottakelig for påfølgende pleieprodukter. Vitaminene A, C, E og Coenzyme Q10 støtter og bidrar til bedre og raskere cellefornyelse. 

NOURISHING EXFOLIATOR

Cosmeceutical

Mild exfoliator som støtter hudens naturlige fornyelsesprosess

En effektiv cosmeceutical exfoliator med Beta Hydroxy Acid kombinert med protyolytic enzymer. Reduserer urenheter, forekomsten av linjer og rynker, fremmer hud regenerering og blekner pigmentflekker. Allerede etter den første påføringen vil huden fremstå jevnere og mer skinnende. Huden vil være forberedt og mottakelig for påfølgende pleieprodukter.

ENZYME PEELING

Høyeffektive enzym peel for klinikker

Hjelper med å oppløse døde hudceller, renser huden grundig og øker celleomsetningen og regenerering. Optimaliserer hudens mottak til etterfølgende pleieprodukter. Super til en acne hud og glinsete hudtyper

Kun for bruk i klinikk