herbs2peel

Hva er Herbs2peel ?


Herbs2peel kommer i to forskjellige metoder. 

Beauty Peel og Corrective Peel. 

Herbs2peel urtepeel har vist seg å være en svært vellykket behandling for mange forskjellige hudproblemer, til det å bare oppnå hudforyngelse og regenerering. 

Den kan brukes på en hvilken som helst del av kroppen, også på strekkmerker og såkalt mamma-mage.

 Dersom kremen ved ett uhell kommer inn i øynene eller munnen vil de ikke brenne, svi eller forårsake annet ubehag, og den kan lett vaskes ut med vann fra springen. 

Det faktum at det ikke finnes noen kjemiske tilsetningsstoffer eller syntetiske slipemidler i kremen viser hvor pålitelig og sikker kremen og behandlingen er - en betydelig forskjell i forhold til de mange andre peelingmetodene i dagens marked. Vi gir deg en urtepeel som er helt naturlig - uten kjemiske tilsetningsstoffer. Sunn hud er vakker hud. Gi huden din en sjanse til å være naturlig vakker.H2P er basert på en sammensetning av naturlige ingredienser, helt fri for kjemiske stoffer, syntetiske bindemidler og skuremidler; helt uten noen giftige bivirkninger. Den naturlige blandingen inneholder proteiner, karbohydrater, vitaminer, enzymer, phytohormones, mineralsalter , tanniner og sporelementer .

Alex Cosmetic tilbyr 2 ulike behandlinger:

Hvordan virker Herbs2peel ?

Urtene er kombinert med spesialutviklede produkter og masseres inn i huden. Mikropartikler fra urter vil trenge dypt inn i huden der deres virkestoffer forblir aktive over en lengre periode. Vitaminene, karbohydratene, enzymene, proteinene phytohormonene, sporstoffene og mineralene frigjør deres positive stoffer/ingredienser.

Huden får økt sirkulasjon og regenereringen stimuleres.

B-Peel

Prøv Beautypeel - passer alle hudtyper !

Vår Beauty Peel Booster har de beste fordelene i en enkelt behandling !

14 forskjellige typer av rene urter som sammen gir deg strålende effekter. Behandlingen etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød. Vi tilpasser behandlingene til alle hudtilstander og den er heilt uten nedetid.

Hvorfor velge Herbs2Peel Beauty Peel?

Denne behandlingen er en effektiv løsning utviklet med flere fordeler for å forbedre hudens helse og glatthet, som inkluderer: Gusten hud , kviser , reguleing av sebumproduksjonen, rensing av porene, avgifter vev, regulerer hudmetabolismen ved å øke blodsirkulasjonen og ikkje minst anti-aging profylakse og forbedring av hudkonturer ved å stramme porene.

C-Peel

C-Peelen er en "korrigerende" og dyp peeling - et positivt alternativ til andre hud foryngelsesmetoder, helt uten negative bivirkninger. I motsetning til kjemiske peelinger og laser som skaper en kontrollert skade på huden for å generere ny cellevekst, så penetrerer urtesammensetningen i H2P dypt inn i huden og resulterer i en fantastisk fornyelse skapt av stoffer med aktive regenererende egenskaper. C-Peelen fungerer på din hud din og gir deg et fantastisk og og mer naturlig resultat på bare 5 dager!

Oppdag en av verdens mest annerkjente Peeling metoder. Peelingen uføres bare i klinikk og av godkjente hud terapauter, hudleger og estetikere verden over. H2P er en velprøvd metode, med over 50 års erfaring og en rekke suksesshistorier. H2P er TRYGT, effektivt behandle de fleste hudlidelser.