HVA ER

Herbs2peel

Herbs2peel

Post
Post
Post
Post

HERBS2PEEL

100 % ØKOLOGISKE URTER

Urtene dyrkes på godt kontrollerte økologiske gårder, håndplukket og tilberedt eksklusivt av Alex Cosmetic selv. Streng håndtering og nøyaktighet garanterer kvaliteten på urtene. Dens unike sammensetning og blanding gir Herbs2peel muligheten til å behandle en rekke hudsykdommer.

Urtene vi bruker i vår sammensetning for urtepeeling i salongen er:

Equisetum Arvense – Kjerringrokk

Salvia Officinalis – Salvie

Naturlig Porifera Powder – Havsvamppulver

Polygonum Aviculare-ekstrakt – Trampoert

Hamamelis – Trollhassel

Plantago Lanceolata – Black Giant

Spirulina Maxima – Alger

Panax Ginseng – Ginseng

Trigonela Foenum Gracum – Bukkehornkløver

Plumonaria officinalis – Lungeurt

Melissa Officinalis – Sitronmelisse

Calendula Officinalis – Calendula

Chamomilla Recutita-ekstrakt – Kamille

Aloe barbadensis bladpulver – Aloe vera

Herbs2peel-metoden står for to ulike typer grunnpeeling (B-peeling og C-peeling) hvor begge typer peeling bruker samme urtesammensetning men håndteres på ulike måter på huden.

Under en hudpleiekonsultasjon på en salong får kunden riktig informasjon om hvilke av disse grunnleggende peelingkonseptene som passer for hver enkelt klient. Indikasjonen bestemmes av hudtype, tilstand og mulige hudproblemer.


Vi har kombinasjoner for:


Quick fix for glans og friskhet. (Før f.eks. fest, bryllup).

Spesifikk fuktighets- og vitaminbehandling (tørr, overfladisk tørr og næringsfattig hud).

Detox med svart maske (rensing, detox for å klarne og rense huden for slagg og giftstoffer).

Anti-aldring, høyteknologiske produkter sammen med urter for en kraftig celle-regenererende effekt (Alegance).

Stamcellebehandlinger med grønt eple.

Pigmentskader, solskader og postinflammatorisk hyperpigmentering (sammen med hjemmebehandling oppnår kunden resultater i løpet av få uker).

Cellulitt og kroppsproblemer som slapp hud, strekkmerker etc.

Behandling av hår og hodebunn.

Akne og problemhud, milier og innkapslede komedoner etc.

Herbs2peel metode B peeling egner seg som enkeltbehandling. Men kanskje best i en serie på 4-6 stk. En gang hver 7.-10. dag i noen uker. Under konsultasjonen vil hudterapeuten din gi deg en veiledning om hvordan du legger opp kuren. Hvilke deler kan behandles og i hvilken rekkefølge passer deg best.

EKSEMPEL PÅ BEHANDLING

Uke 1. Dyprens med B peeling og fukt og glans for å kickstarte huden.

Uke 2. Detox B peeling med svart maske. Hjelper huden med å fjerne urenheter og rense huden fra innsiden.

Uke 3. Arbeid med anti-aldring. Kick i gang oppbygging, arbeid med linjer og rynker.

Uke 4. Fortsett enten med antialdringstemaet eller legg til Clearing-serien mot pigmentskader (hvis noen), antagelig for å forebygge eller kontrollere.

Huden vil uke for uke reagere positivt, bli styrket, balansert og gi et velvære sunt naturlig utseende.

HVEM PASSER HERBS-2-PEEL FOR?

Behandlingen passer alle hudtyper og hudfarger. Peelingen kan forbedre alle hudtilstander, men avhengig av hvilke tilstander du ønsker å jobbe med velger du en av to varianter, B-Peel (Beauty Peel) eller C-Peel (Correcting Peel). De er forskjellige i påføring, intensitet og gir forskjellige reaksjoner i huden.


  •  Herbs2peel  sammensetning er av naturlige ingredienser, helt fri for kjemiske stoffer, syntetiske bindemidler og skuremidler; helt uten noen giftige bivirkninger. Den naturlige blandingen inneholder proteiner, karbohydrater, vitaminer, enzymer, phytohormones, mineralsalter , tanniner og sporelementer .


Hvordan virker Herbs2peel ??

Urtene er kombinert med spesialutviklede produkter og masseres inn i huden. Mikropartikler fra urter vil trenge dypt inn i huden der deres virkestoffer forblir aktive over en lengre periode. Vitaminene, karbohydratene, enzymene, proteinene phytohormonene, sporstoffene og mineralene frigjør deres positive stoffer/ingredienser. 

Huden får økt sirkulasjon og regenereringen stimuleres.

B-Peel     

Prøv Beautypeel - passer alle hudtyper !

Vår Beauty Peel Booster har de beste fordelene i en enkelt behandling !

14 forskjellige typer av rene urter som sammen gir deg strålende effekter. Behandlingen etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød. Vi tilpasser behandlingene til alle hudtilstander og den er heilt uten nedetid.

Hvorfor velge Herbs2Peel Beauty Peel?

Denne behandlingen er en effektiv løsning utviklet med flere fordeler for å forbedre hudens helse og glatthet, som inkluderer: Gusten hud , kviser , reguleing av sebumproduksjonen, rensing av porene, avgifter vev, regulerer hudmetabolismen ved å øke blodsirkulasjonen og ikkje minst anti-aging profylakse og forbedring av hudkonturer ved å stramme porene.


C-Peel

C-Peelen er en "korrigerende" og dyp peeling - et positivt alternativ til andre hud foryngelsesmetoder, helt uten negative bivirkninger. I motsetning til kjemiske peelinger og laser som skaper en kontrollert skade på huden for å generere ny cellevekst, så penetrerer urtesammensetningen i H2P dypt inn i huden og resulterer i en fantastisk fornyelse skapt av stoffer med aktive regenererende egenskaper. C-Peelen fungerer på din hud din og gir deg et fantastisk og og mer naturlig resultat på bare 5 dager!

Oppdag en av verdens mest annerkjente Peeling metoder. Peelingen uføres bare i klinikk og av godkjente hud terapauter, hudleger og estetikere verden over. H2P er en velprøvd metode, med over 50 års erfaring og en rekke suksesshistorier. H2P er TRYGT, effektivt behandle de fleste hudlidelser.