Fruits2peel

FRUITS2PEEL

HVORFOR UTVIKLET VI FRUITS2PEEL?

Vi ønsket å lage en alternativ og komplementær behandling til herbs2peel.

Fruits2peel (A-peel/Allrounder peeling) fungerer som en effektiv profesjonell peeling og alternativ til herbs2peel (B-peel/Beauty peel) med en blanding av tre forskjellige hydroksidsyrer i stedet for urter.

AHA – Glykolsyre, mandelsyre og melkesyre

BHA – Salisylsyre

PHA – Polyhydroksysyre av glukonolakton/glukonsyre og laktobionsyre

Hvis du har pollenallergi mot urter (de botaniske ingrediensene) eller har høysnue, kan du trygt gjøre en A-peeling i stedet.

A-peeling utføres som en intensiv, resultatorientert, men skånsom peeling av huden, uten mekanisk irritasjon (også egnet for svært sensitive hudtilstander som couperosis og rosacea). Vi lager det som en effektbehandling med umiddelbare resultater – allerede etter første påføring ser huden friskere og mer strålende ut og hudtonen oppleves jevnere.

Den egner seg best i et intensivt behandlingsforløp i kombinasjon med hudpleieprodukter tilpasset hudtilstanden, alt for å oppnå en synlig og merkbar bedring umiddelbart og på lengre sikt.

Hudsykdommer vi behandler med A-peeling:

• Kombinert hud til mild akne

• Hud som trenger cellefornyelse og glød

• Atrofisk hud/elastose

• Solskadet hud

• Tørr hud

• Ujevn hudtone/hyperpigmentering

• Couperosis/Rosacea

Fruits2Peel i kombinasjon med Herbs2Peel kan gi enda mer intensive og bedre resultater for visse typer hudproblemer.

B-peel serie + A-peel + koordinerte hudpleieprodukter.

Her behandler vi hudsykdommer som trenger korrigering spesifikt samtidig som vi drar nytte av den regenererende effekten av de plantebaserte aktive ingrediensene i både urtepeeling og hudpleieprodukter.

Vi kan også supplere med fruits2peel fire uker etter C-peel (Corrective Peel) som en oppfølgingsbehandling spesielt for akne og pigmentert hud. Dette som en intensiv behandling for å regulere inflammatoriske prosesser ytterligere og for å balansere og opprettholde hudens fysiologiske pH-verdi, eksfoliere døde hudceller, binde fuktighet til huden og stimulere kollagensyntesen.