BEHANDLINGSTIPS

Stamcelle behandlingsopplegg - GI huden en wake-up call!

Apple Stamceller har fått strålende kritikker i de senere årene for sin evne til å våkne opp sovende celler, øker hudens egen evne til å opprettholde og beskytte seg selv, og dermed regenerere huden. Den prisbelønte, innovative teknologien fra sveitsiske Apple stamceller (Malus domestica) har vist seg å bidra til å forbedre kvalitet og funksjon av hudens stamceller, og dermed forbedre hudens helse, kvalitet og utseende i ulike kliniske studier. Kombiner dette virkestoffet med unike nærings formuleringer, som også bidrar til å styrke huden og opprettholde funksjoner som peptider, vitamin A, C og E, Coenzyme Q10, hyaluronsyre og snø Alger -  og huden fungerer på sitt topp ytelse på mange nivåer med synlige resultater ! For å lage ALEX Cosmetic sine Urtestamcelle formuleringer, er målet ikke bare å behandle og korrigere enkelte hudproblemer (aldring, rynker, hyperpigmentering og sliten, matt hud), men heller å våkne opp hudens stamceller for å fremme total helse av huden. Den er resultatfokusert og cellefornyelsesprogrammet er designet for å dypt penetrere og forynge krevende, aldrende hud ved å regulere cellulære metabolske prosesser, bedre sirkulasjon, reparere skader i huden, og forbedre immunitet huden og skaper en beskyttende barriere mot miljømessig stress.

 BB CC, DD- hva som skjer her?

BB (Beauty Balm) til CC (Complexion / Fargekorrigering) ble videreutviklet som et annet hudpleiealternativ  og ytterligere utvide det brede spekteret av de aldri så populære BB kremene. Allerede for over 10 år siden Alex Cosmetic pioner i å bringe Royal BB krem på markedet. En BB krem med regenererende ingredienser som ikke bare beskytter mot ytre miljøfarer, men tilbyr også regenerativ forsiktighet med fargekorrigering. 

Vi har opprettet en kollektiv diagram for deg å illustrere alle fordelene Royal BB Cream har å tilby. Try Beauty - you will like it.

CUSTOMIZED CARE

3-trinnspleie til rett og slett vakker hud

Vakker hud trenger ikke å være komplisert. Vi har laget en enkel tre-trinns tilpasset pleie for optimal hudhelse.

Trinn 1: Rens og åpne opp

Dyp og grundig rensing av huden er viktig for å minimere urenheter i huden, gjenopplive gusten hudfarge og hindre huden mot for tidlig aldring

Exfoliering av hudceller, myke opp huden og forberede påfølgende hudpleie

Trinn 2: Tone

Grunnlag vare å klargjere, fukte, nå komfort og balanse av huden

Trinn 3: Tilføre og beskytte

Behandle hudproblemer og korrigere skader. Komfort i henhold til hudens behov. Næringsrik med kraftige ingredienser .Optimal beskyttelse.

Oppbygging av en langtidsvirkende og sunt forsvar mot ytre påvirkning.

Uansett hvem du er eller hva huden din bekymring er - vi har det du trenger.

Vakker, sunn og strålende hud er bare noen få skritt unna.

i.