The Candle- eksklusive duftlys

Slå av støyen. Lys opp rommet. Lag en intim anledning der de mest verdifulle øyeblikkene og minner skinner.

De mest eksklusive oppskriftene og utsøkte blandingene i duftlys som  gir deg en følelse av sans og utvider ditt velvære både i høytider og ellers hele året!

Hvert spesielle lys er  spesielt utvalg, og er eit luksuslys -formulert av Frankrikes ledende dufteksperter for å gi høy kvalitet og  langvarig bruk. 

Et spesielt raffinert mineralblandet voks sikrer opptil 40 timer ren og jevn brenning med kontinuerlig og konsekvent form og duftfrigivelse. 


Tilgjengelig i 3 nydelige dufter:

1

"let it snow...."

Denne duften er skapt spesielt for vinteren og for å varme og granduft  opp i rommet samtidig som snøflak driver utenfor. Ikke bare gjør julen god, men for å varme de kjølige dagene hele vinteren.

En sofistikert seder, furu og vegetarisk medley

2

"Let the limon kiss the grass"

En vårrelatert affære av sitrus parret med sitrongress, intertwine å oppheve og inspirere. Formulert med sitrongress, sitron, appelsing, lilje av dalen, kandisert melon, kryddernøtt, melon

3

"This one always work"

Når du har prøvd dette, vil du være avhengig av det. En saftig bukett med friske kuttede blomster og moden frukt tenner sansene og feier rommet med friskhet og lyst.

Vær glad, vær klar

Vi presenterer

THE CANDLE HOLIDAY

En floral bukett bergamot, rosenblad, lychee, fersken, freesia, moské og gult. Perfekt for spa, hjemme, gave eller bare for å gjøre et vanlig øyeblikk ekstraordinært!