KROPPSPRODUKTER

BODY

Kroppen i best mulig form. 24 timer i døgnet. 7 dager i uken. 365 dager i året

24/7/365

Allsidige påføringsmetoder. Svært effektive planteingredienser. Fin tekstur med oppsiktsvekkende
resultater. Moderne kroppspleie basert på den nyeste vitenskapelige forskning for å tilby alle kroppens
deler den ideelle omsorg døgnet rundt. Din best kropp til nå.

SO SMOOTH PEEL

150 ml tube

Kroppspeeling med Papaya ekstrakt for fløyelsmyk hud. Rik og  kremet tekstur.  Ideell for alle hudtyper for daglig bruk. Fjerner devitaliserte celler med hjelp av Papayaenzymer og mikropartikler . Eføy ekstrakt hjelper og styrker vannmetabolismen og flusher og detoxer (avgifter) systemet.  Huden blir vitalisert og får et mer raffinert, jevn og glatt utseende.

Hudtype: alle hudtyper


SO FRESH LOTION

150 ml tube

Fuktighetsgivende body lotion for en friskere følelse. Tilfører huden langvarig fuktighet og gir kroppen en myk friskhet. En selektiv kompleks av ingredienser beroliger og forbedrer hudens evne til å holde på fuktighet. Delikat tekstur tilfører huden trivsel, varig smidighet, og gir en glatt, myk og fløyelsaktig utseende.

Hudtype: alle hudtyper


SCULPT CREAM GEL

150 ml tube

Oppstrammende kroppskrem-gel for daglig bruk. En kraftig sammensetning av ingredienser, inkludert koffein, karnitin og Glaucine hjelper til å stimulere det naturlige lypolitic systemet (fett nedbrytning) og øke hudens fasthet. Ivy Extract optimaliserer den naturlige flyten av væsker for en mer elegant, og mer profilert utseende. Centella Asiatica synlig strammer huden. Synergistisk kompleks bidrar til å hindre tap av fasthet samtidig forbedre hudens elastisitet. Krem-gel konsistens gir en umiddelbar formende effekt, for et elegant utseende.

Hudtype:

alle hudtyper, spesilet målrettede områder.


THERMO CONTOUR MASK

150 ml tube

Varmende kroppsmaske for mer fasthet og elastisitet. Kroppsmaske rik på koffein og carnitine for å fremheve hudens fasthet og elastisitet. Fremmer mikrosirkulasjonen, reduserer forekomsten av cellulitter samtidig som den bidrar til å gjenopprette tone og oppstramme en slapp hud. Vitaliserer, glatter og gjør huden silkemyk.

Hudtype:

alle hudtyper, spesilet målrettede områder.


SO SLIM EXPRESS AMPOULE 

Kroppsampuller

Ampulle behandling designet for å returnere et fastere og glattere utseende. Formulert med en høy konsentrasjon av aktive ingredienser (Koffein og Glaucine) som frembringer en kraftig virkning for å redusere fettlagre og til  retexturere huden. Planteekstrakter (Ivy, Horse Chesnut, grønn te, kjerringrokk ekstrakt) stimulerer bindevevet og bidra til å gjenopprette hudens elastisitet.

Hudtype:

alle hudtyper, spesilet målrettede områder.