KROPP

Gjør Deg Klar for Sommeren med vår  nye Serie av kroppsprodukter

Sommeren nærmer seg raskere enn du tror, og det er på tide å forberede seg med våre effektive kroppsprodukter.

**BODY SHAPER**

Få en merkbart sterkere og glattere hud samtidig som du reduserer synlige cellulitter. Vår Body Shaper Gel gir huden en fastere og mer ungdommelig følelse, samtidig som den gir dyp hydrering og en beroligende følelse. Umiddelbart etter påføring ser huden jevnere og fastere ut. Med regelmessig bruk oppnår du en mer tonet og konturert silhuett. Vår lette, avkjølende gel er formulert med effektive ingredienser som motvirker slapp hud og reduserer synligheten av cellulitter. For en ekstra intensiv behandling, kombiner den med vårt Firmer Shaper Serum, tørrbørsting, og en sunn livsstil med kosthold og trening.

Påfør morgen og kveld med sirkulerende bevegelser, spesielt på problemområder. Masser inn med lukkede never for ekstra intensitet.

**FIRMER BODY SERUM**

Vår intensivt virkende serum er designet for å konturere og styrke kroppens silhuett. Den ultralette, veganske formuleringen fungerer som en akselerator for fettforbrenning, samtidig som den strammer opp bindevevet. Huden blir synlig fastere, jevnere og mer hydrert. Påfør og masser inn om morgenen og/eller kvelden for en spa-lignende opplevelse. For ekstra effekt, bruk den sammen med vår Body Shaper Gel eller Instant Heat Mask. Utfør støttende tørrbørsting med vår kroppsbørste for å forsterke resultatene.

**INSTANT HEAT MASK**

Forbedre hudens tekstur med vår oppstrammende termo-action kroppsmaske. Den dype Thermolaten gir en varmefølelse som aktiverer blodsirkulasjonen, forbedrer hudens mottakelighet og eliminerer giftstoffer. Støtter hudens eget fettforbrenningssystem, reduserer fettavleiringer og styrker hudens struktur. Huden blir fastere, jevnere og mer hydrert. Passer for alle hudtyper og spesielt for problemområder som mage, hofter, rumpe, lår og overarmer. Bruk den alene eller som en del av din cellulitt- og slapp hudpleierutine.

For å oppnå best mulig resultat anbefaler vi regelmessig tørrbørsting i kombinasjon med våre kroppsprodukter, et sunt kosthold og regelmessig mosjon.


Gjør deg klar til å skinne denne sommeren med vår serie av kroppsprodukter!