Driver du klinikk, skjønnhetssalong, hudpleie, spa eller lignende? 

Har du lyst å gjøre din salong enda mer fremtidsrettet - ta i bruk økologiske behandlinger og rene produkter i ditt behandlingssortiment! Prøv Alex Cosmetic sin fantastiske serie med både Salong og Klinikk produkter - ikke minst den utrolig populære og effektive Herbs2peel. Denne urte peelingen kom ut i 1958 og er en behandlingsmetode basert på håndplukkete urter. Alex serien består av en komplett behandlingsmeny og produkter for salg til alle hudtyper. Du finner en kort introduksjon av Alex og seriene i presentasjonen under - ta ellers kontakt med oss på mobil 950 41 666 (Daglig Leder Hilde Kristin Aase) så kommer vi på besøk og gir dere en full gjennomgang og demonstrasjon.  

ALEX COSMETIC - HØY KVALITET OG EFFEKTIV OMSORG FOR DIN HUD

Velkommen til Alex Cosmetic, din profesjonelle hudpleieleverandør. 

I tråd med vårt motto "We Design The Science of Beauty" gir vi deg profesjonelle kosmetikk produkter for både klinikker og for hjemmebruk.

Alex hudpleieserie gir deg en optimal behandling tilpasset din hudtype; med raske og synlige resultater. Serien inneholder produkter for alle hudtyper - med skånsomme aktive ingredienser som leverer akkurat det du og din hud trenger for et sunt og naturlig utseende.

Fra rensing og peeling, til toning, BB krem, fuktgivende kremer til korrigerende masker - Alex tilbyr et bredt spekter av produkter som dekker alle dine behov for å bevare ett naturlig og friskt ytre.

Til deg som ser etter det ypperste og den mest eksklusive behandlingen for din hud tilbyr vi en helt egen "salong" serie hvor våre klinikker og hudspesialister står klar til å ta imot deg for en fantastisk behandling spesialtilpasset nettopp din hud og dine ønsker eller problemer.

Med Alex Cosmetic får du nøye tilpassede produkter som utfyller hverandre perfekt og som sammen bidrar til å skape en vakker og glødende hud. Alle våre produkter kan kombineres individuelt for å imøtekomme din hudtilstand og type. Målrettet tilpasset pleie for å gi den perfekte hudfarge dag inn og dag ut.

Profesjonell kosmetikk og hudpleie PROFESJONELLE for skjønnhetsinstitutter

Alex Cosmetic tilbyr en full serier med profesjonelle hudpleieprodukter i form av kosmetiske hudpleieprodukter og moderne konsepter for alle typer hudtilstander - dette er hva Alex Cosmetic handler om. Vi er spesialister i bransjen og jobber tett sammen med estetikere og kosmetiske institutter, fordi vi mener bestemt at en grundig hudanalyse er fundamentet i å tilby den beste mulige hudpleie.

Herbs2peel - det naturlige alternativet til Microdermabrasion

Herbs2peel er trolig den mest naturlige løsningen for hudregenerering (peeling). Alex Cosmetic tilbyr 2 ulike behandlinger basert på rene urter. The Beauty Peel (B-Peel) er en enkel utført, regenerativ, "fresh kick" uten synlige tegn på peeling - mens vår Corrective Peel (C-Peel) er en mer omfattende men svært effektiv problemløser. Disse behandlinger tilbys utelukkende av sertifiserte hudterapeuter i våre godkjente klinikker.

ALEX CUSTOMIZED CARE: En enkel og effektiv tilnærming til hudpleie

Det første skrittet på veien til en mer strålende og jevn hudtone er dyp rensing. Huden bør være fri for smuss, olje og døde hudceller. Det neste trinnet er toning. Toning stabiliserer og oppdaterer hudens balanse. For best resultat anbefaler vi en tonic som fornyer og stimulerer huden. Alex tilbyr nøye tilpassede løsninger for anti-aging, for bekjemping av kviser eller for nettopp de utfordringene du måtte ha med din hud. Fet, sensitiv eller tørr hud, Alex  Cosmetic er løsningen for deg.

Ta kontakt med oss via linken under så hører du fra oss innen kort tid!