Alegance

Aktiv kosmetikk for huden, for deg som stiller flere krav

Alegance - selve symbolet på tidløs skjønnhet, eleganse, lidenskap og naturlig utstråling. De lever for øyeblikket, og skriver selvsikkert sin egen historie. De er nysgjerrige og åpne for nye, stilige og for trygghet . Attraksjonen er for deg spesiell. Deres modige karakter og din livsstil krever en svært effektiv og pålitelig hudpleie som følger deg gjennom livet.

Med Alegance har vi utviklet en anti-aging hudpleieserie med Alex Cosmetic, som består av produkter med innovative aktive ingrediensene i høye konsentrasjoner. For deg som krever mer, og for en krevende moden hud - avanserte produkter som rett og slett er fortsatt i bruk. Alegance kombinerer 5 produkter - Serumet hyaluron rosé infusion, The cream, The cream intens, The Oil og The mask.

 Ulike high-tech anti-aging aktive ingredienser (som snø alger) strammer opp huden, gir mye fuktighet (hyaluronsyre) og viktige næringsstoffer. Selv under programmet  vil du merke en umiddelbar effekt, huden er aktivert og fremmer regenerering. Utseendet på huden: fastere, mer plumping, friskere og revitalisert.

Spør skjønnhetseksperter om Alegance. Spesielt i forbindelse med en Herbs2peel behandling vil du se synlige forskjeller berre etter første behandling. Try Beauty you will like it

/p>